Pakket 1
Pakket 2:
Pakket 3 (Chef's BBQ):
Smaak-tafel
Een Smaak-tafel, ook wel ‘Grazing Table’ genoemd, is een tafellandschap gevuld met creatief gearrangeerd vlees, kaas, rauwkost, hapjes, antipasti, maar ook seizoensfruit, groenten, bloemen, decoraties, serveergerei en serviesgoed. Iedereen kan naar smaak z'n bordje vullen.
Tevens leveren wij bio 0-waste bakjes mee zodat eventuele restjes mee naar huis kunnen worden genomen.
Ambachtelijke kazen, luxe vleeswaren, huisgemaakte spreads (zoals kruidenboter, beetroot dip/hummus etc.), vers stokbrood, huisgemaakte crostini crackers, hartige hapjes, huisgemaakte zoetwaren, olijven, seizoensfruit en -groenten, gedroogd fruit, luxe gezouten noten, (met honing) gekarameliseerde noten en nog veel meer.
1 meter (tot 25 pers)
1,5 meter (tot 40 pers)
2 meter (tot 60 pers.)
3 meter (tot 90 pers.)
4 meter (tot 120 pers.)
5 meter (tot 150 pers.)
Wij koken met de seizoenen mee, daardoor wisselen onze gerechten elke paar weken. Op onze plateaus vindt u een verzameling van 3 overheerlijke (huisgemaakte)hapjes met de beste producten uit deze streek, aangevuld met brood, huisgemaakte spreads, en lokale kaas en noten.
Lekkere & voedzame maaltijden een must voor crew catering.
Smaak Daily verzorgt lekkere en gezonde crew catering in Rotterdam en omstreken met lokale producten. Denk hierbij aan een buffet of lunch.
Voorbeelden van menu's:
Uit ervaring weten wij dat tijd & planning een belangrijke factor is. Het loopt ook wel eens anders dan gepland. Daarom stellen wij ons flexibel op. Wij zorgen ervoor dat een voedzame maaltijd op tijd klaarstaat.
Bij buffetten wordt doorgaans veel eten weggegooid. Je weet immers nooit wat de gasten precies gaan kiezen en je wilt dat degene die als laatste aan de beurt is om eten te pakken ook nog alle keuze heeft. Daarom wordt er vaak veel te veel eten gepresenteerd bij een buffet.
Wij voorkomen voedselverspilling op de volgende manieren:
Ons menu wisselt met de seizoenen mee elke paar maanden. Klik op "offerte aanvragen" om inzicht te krijgen in het actuele menu.
Review: "Wij hadden een prachtige feest om twee mijlpalen te vieren. Het buffet was verzorgd door Smaak van de Waard, en mede dankzij Esther en haar team is het een geweldig feest geworden. Het eten was heerlijk, gaaf dat het duurzaam uit de buurt komt! De voorbereiding was ook heel goed mede omdat Esther ook goed met ons meedacht. Alleen maar complimenten van de gasten, die geven we dus graag door."
Vlees / vegetarisch
4 van de 5 elementen van onze lunch zijn vegetarisch. Zo kan iedereen gemakkelijk mee eten. 1/3 van onze broodjes beleggen we met vleeswaren. Deze vleeswaren komen van onze vertrouwde lokale leveranciers. We maken veel zelf. Zo maken we onze eigen rosbief en pulled pork.
Andere allergieën horen wij graag een week van tevoren.
?
Wij werken met lokale producten uit het seizoen. Het menu wisselt daarom elke paar maanden. Klik op "offerte aanvragen" om het actuele menu in te zien.
Review op Google: "Wij hebben samen met onze gasten genoten van het 6 gangen "walking dinner" verzorgd door Esther en haar team. Heerlijke gerechten, prachtig opgemaakt en gecombineerd met goede wijn. Een aanrader! Ook improviseren kunnen ze bij Smaak van de Waard als geen ander. Zelfs toen bij ons de stroom uitviel (overbelasting.....) gingen ze onverstoorbaar door in de keuken. Toppers! Dank voor de heerlijke avond!"
Het diner, servies en de bediening regelen wij bij een walking dinner altijd. Denk alvast na over wat je zelf wilt regelen en wat wij verzorgen;