Esthers lezingen
Naast het verzorgen van catering geeft Esther regelmatig workshops en lezingen. Veelbesproken onderwerpen zijn bijvoorbeeld:
- The Future of Food
- Duurzaamheid in catering
- Ondernemen & topsport
BNI: Masterclass duurzaam ondernemen
The FAWCO Foundation: Sustainable hospitality (engelstalig)
The FAWCO Foundation: Zero waste catering (engelstalig)
Voedselfamilies Krimpenerwaard: “Duurzame voedselketen”
RABO bank Hollandse IJssel: “Koken met restjes tegen voedselverspilling: hoe wordt het lekker?”
Voedselfamilies Krimpenerwaard: “Future foods”
Gemeente Den Haag: “ Future foods”
Gemeente Den Haag: “jurylid verkiezing ‘Duurzame Masterchef 2021’”
DRC de Mol: “Wat kun je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma?”
WTOS (TU Delft): “Wat kun je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma?”
Dutch Food Week: “De toekomst van ons eten; wat eten we in 2030 en hoe zijn de keuzes die we vandaag maken daar van invloed op?
Tedx Gouda Salon: “Wat kun je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma?”
Delta Cycling: “Voeding & topsport”
ZEP030: “Future of food”
We Own Rotterdam: “Duurzaamheid in catering”
BNI de Gouwe: “Binnen 15 minuten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel”
14TheRoad: “Wat kun je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma?”
ThingsCon Salon Rotterdam: “Future of food”
BNI de Gouwe: “Future of food”
ZEP010: “Future of food”
Cityforster: “Future of food”
Wil jij meer weten over het laatste nieuws en ontvang je graag tips?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.