Esthers lezingen

Naast het verzorgen van catering geeft Esther regelmatig workshops en lezingen. Veelbesproken onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • The Future of Food
  • Duurzaamheid in catering
  • Ondernemen & topsport

BNI: Masterclass duurzaam ondernemen

The FAWCO Foundation: Sustainable hospitality (engelstalig)

The FAWCO Foundation: Zero waste catering (engelstalig)

Voedselfamilies Krimpenerwaard: “Duurzame voedselketen”

RABO bank Hollandse IJssel: “Koken met restjes tegen voedselverspilling: hoe wordt het lekker?”

Voedselfamilies Krimpenerwaard: “Future foods”

Gemeente Den Haag: “ Future foods”

Gemeente Den Haag: “jurylid verkiezing ‘Duurzame Masterchef 2021’”

DRC de Mol: “Wat kun je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma?”

WTOS (TU Delft): “Wat kun je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma?”

Dutch Food Week: “De toekomst van ons eten; wat eten we in 2030 en hoe zijn de keuzes die we vandaag maken daar van invloed op?

Tedx Gouda Salon: “Wat kun je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma?”

Delta Cycling: “Voeding & topsport”

ZEP030: “Future of food”

We Own Rotterdam: “Duurzaamheid in catering”

BNI de Gouwe: “Binnen 15 minuten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel”

14TheRoad: “Wat kun je als (fanatieke) amateur sporter leren van de voeding aanpak van Wielerteam Jumbo-Visma?”

ThingsCon Salon Rotterdam: “Future of food”

BNI de Gouwe: “Future of food”

ZEP010: “Future of food”

Cityforster: “Future of food”

 

 

lezing, restaurant aan huis, esther van leeuwe, krimpen aan den ijssel
duurzaamheid duurzame catering