Catering borrel hapjes fingerfood buffet tarieven

Buffet catering

Een volledige maaltijd, mooi uitgestald op een aangekleed buffet. Schep op wat je lekker vindt, er zal immers een ruime keuze op tafel staan.

borrel rotterdam hapjes

Borrel en hapjes 

Heerlijk verrassende hapjes. Geen bitterbal en kaas met een vlaggetje, maar culinaire hoogstandjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gerookte ganzenborst met mango, hoisin en gecarameliseerde pecannoten. Brood met spreads is inbegrepen.

smaak van de waard, brood

Smaak Daily Buffet

Crew catering is een vak apart. Goed eten is cruciaal, want een tevreden crew draagt bij aan een succesvol resultaat. Warm gerecht + salade.

walking dinner smaak van de waard rotterdam

Walking Dinner 

Een Walking Dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm: namelijk een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes die samen één compleet diner vormen. Het grote voordeel van een Walking Dinner is dat de gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats, maar alle tijd hebben voor informele contacten.

BBQ catering smaak van de waard

Culinaire BBQ

Bijvoorbeeld een goed stuk vlees, smakelijke vis en verrassende groente: gerechten van de BBQ. Kies voor een gezellige BBQ met mooie smakelijke gerechten, van een ander culinair niveau dan dat de meeste mensen gewend zijn.

 

Wij gaan de hele avond rond met mooi opgemaakte gerechten, zodat de gasten een ontspannen en gezellige avond meemaken.

Lunch

Smaak van de Waard werkt bijna uitsluitend met lokale producten – 92% van onze ingrediënten komt uit de regio rondom Rotterdam. Elke week bedenken we de lekkerste gerechten met producten uit het seizoen. De lunches die we serveren bestaan uit een frisse salade, verse soep, hartigheidje, belegd brood, en een zoete afsluiter. We koken met wat het land schaft!

kookworkshop graanmaalderij

Kookworkshop 

De volgende kookworkshops zijn mogelijk:

  • 15 minuten: zet in 15 minuten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel
  • Smaak van de Waard: maak kennis met streekproducten
  • Future Food Kookworkshop: wat eten we in de toekomst?
  • Een stressvrij diner: krijg je eters maar wil je niet de hele avond in de keuken staan? Leer dan stressvrij koken. Ideaal ter voorbereiding op de Kerst.
esther van leeuwe, smaak van de waard
kookworkshop graanmaalderij krimpenerwaard gouda
chef aan huis diner thuis lokaal smaak van de waard
Kookworkshop, Graanmaalderij