Kookboek Smaak van de Waard
Smaak van de Waard – HET kookboek met streekproducten uit de Krimpenerwaard, Rotterdam en omgeving
Lekker, gezond én duurzaam koken met producten uit de Krimpenerwaard, Rotterdam en omgeving.
Met de recepten in dit kookboek wil chef Esther van Leeuwe lezers enthousiast maken voor streekproducten. Steeds meer mensen beseffen dat smaak en duurzaamheid bij elkaar horen. Lokaal worden producten geteeld van uitstekende kwaliteit.
Bestel het Smaak van de Waard kookboek voor 24,50
Streekproducten
Smaak van de Waard kiest voor verse, bij voorkeur lokale biologische ingrediënten, met weinig vet en toegevoegde suikers. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van verse groentes en vlees of vis van lokale leveranciers uit de regio Krimpenerwaard en Rotterdam .Dit met oog voor duurzaamheid. Ook zijn er veel locaties waar Smaak van de Waard terecht kan voor workshops of evenementen. Hoe leuk zou het zijn als Smaak van de Waard een kookboek zou hebben met heerlijke recepten van streekproducten?
Wil jij meer weten over het laatste nieuws en ontvang je graag tips?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.