Crew catering is een vak apart. Goed eten is cruciaal, want een tevreden crew draagt bij aan een succesvol resultaat.

Met streekproducten uit Rotterdam e.o.

Lekkere & voedzame maaltijden een must voor crew catering

Smaak Daily verzorgt lekkere en gezonde crew catering in Rotterdam en omstreken met lokale producten. Denk hierbij aan een buffet of lunch.

Uit ervaring weten wij dat tijd & planning een belangrijke factor is. Het loopt ook wel eens anders dan gepland. Daarom stellen wij ons flexibel op. Wij zorgen ervoor dat een voedzame maaltijd op tijd klaarstaat.

Neem contact op voor de mogelijkheden, 06-24441912 of esther@smaakvandewaard.nl

Vraag direct een offerte aan;

Handig om te weten:

  • Waar & wanneer?
  • Hoeveel gasten?
  • Zijn er dieetwensen bekend?
smaak van de waard esther van leeuwe
salade

Hoe duurzamer ons voedsel verbouwd is, hoe beter de smaak

Van jongs af aan experimenteert Esther al in de keuken. Zij ontdekte dat eten verbindt. Tijdens een bijzondere avond met een leuk gezelschap, lekker eten.. Daar kan je nog jaren over napraten.

Bij Smaak Daily kan je terecht voor (buffet) catering, lunch en crew catering op locatie. En dat doen wij dan met name met streekproducten.

Duurzaamheid is voor Esther heel belangrijk. We hebben maar 1 planeet en daar moeten we zuinig op zijn. Het zit ook in het DNA van Smaak van de Waard om zo weinig mogelijk voedsel te verspillen. Bij ons gaan kwaliteit, lokaal, duurzaamheid en goede smaak samen.

Ze zeggen niet voor niets – je bent wat je eet

Esther wil graag weten wat ze serveert. En wat het dier dat ze serveert gegeten heeft. Hoe hoe de plant die ze bereidt gegroeid is. Hoe die geteeld is. In wat voor aarde die heeft gestaan. De smaak van kaas bijvoorbeeld hangt erg af van de kwaliteit van de melk.  En je proeft of die koe gras heeft gegeten, klavers kruiden of mais. Hoe duurzamer ons voedsel verbouwd is, hoe beter de smaak.

Streekproducten uit de Krimpenerwaard, het Groene Hart en omgeving Rotterdam spelen hierin de hoofdrol.

Wat je kan verwachten is bijvoorbeeld wilde gans met bosbessen compote of gestoomde makreel met venkel en gekarameliseerde appel. Ook zijn er veel vegetarische mogelijkheden met heerlijke groenten uit het seizoen. Ben je op zoek naar slappe groenten die te lang warm zijn gehouden? Of kilo-knaller kip en kant en klare satésaus? Dan ben je bij Smaak van de Waard aan het verkeerde adres.

Smaak van de Waard gebruikt verse lokale producten uit de Krimpenerwaard, Rotterdam en het Groene Hart. Deze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Onder andere groen rund- en lamsvlees van Hoeve Linquenda uit Ouderkerk aan den IJssel, rivierkreeft van Jan de Waard Visserij uit Lekkerkerk en bakproducten van Schiedamse Molens. Kijk eens bij de streekproducten op deze site voor meer producten van lokale afkomst.

Esther werkt als cateraar vanuit het Keilepand in Rotterdam-West en bedient met name klanten in de randstad. De kleinste opdracht die zij ooit heeft gedaan was een diner voor 2, namelijk een huwelijksaanzoek! Daarentegen bestond de grootste opdracht uit een 4-gangen diner voor 1.000 man in Delft. Natuurlijk doet zij deze grote opdrachten niet alleen, en heeft ze een goede samenwerkingen met ervaren koks en bedienend personeel.

Voorbeelden van  opdrachten van de afgelopen tijd zijn:

Bemand buffet Capelle aan den IJssel voor netwerkclubs ZZP Capelle en ZZP Krimpenerwaard 50 pers

Ontbijt bezorgd Capelle aan den IJssel BNI 20 pers

Bemand diner buffet in Rotterdam voor wielrenners 25 pers

Borrelbox bezorgd voor Gemeente Rotterdam 25 pers in Rotterdam

Compleet verzorgde lunch in Rotterdam voor makelaardij van Kleef

Compleet verzorgd buffet Rotterdam voor personeel van een basisschool  30 pers

Ontbijt, snacks, lunch en diner voor de wielrenners van de Jumbo-Visma ploeg tijdens diverse wedstrijden en trainingskampen in binnen en buitenland

Lunch buffet Rotterdam voor ondernemer, 55 personen

Diner buffet in Rotterdam bezorgd voor de leden van een businessclub

Diner buffet Rotterdam voor particulier, 35 personen

zoete aardappelen smaak van de waard
smaak van de waard, catering aan huis, thuis kok, catering rotterdam

Ervaring bij Smaak Daily

Recensie (zie Google voor alle reviews)

“Fantastische catering ervaring gehad met Esther. Prachtige lokale producten, en super service. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde, ga haar zeker een volgende keer weer bellen!”